dagen kan sammanfattas med några ord..



men nu blir det SO-plugg

visste ni att ordet studying är en blandning mellan student och dying. Tänkt på det tidigare?

hahah

känner mig lite storbloggerska när jag kom hem och möttes av ett paket i brevlådan till mig ;) och gissa vad det var...



okej jaa.. hjärtat har jag satt dit själv tyckte det såg finare ut =)


dagens inköp

Hade en trävligt dag med Anneli i lilla stan idag. Anneli är en sån person man lätt kan umgås med, behöver inte vara något krångel, det går att vara bara vi två utan att det blir stelt eller konstlat en endaste minut :)

Jag hade mitt finger med i hennes present köp tillsammans med Louise, fast de gillade inte mina idéer förutom det sista, kan avslöja det imon!

Var riktigt duktig och var laglig idag och köpte en skiva ist för att fixa ned den från nätet. Var stolta!


blev inga rosetter :(

tackar!

Haha tack så mycket min älskade kusin vitamin Madeleine =)
När du smsa och frågade om mina inloggningsuppgifter vart jag lite ställd för vet att du kan ställa till med rackartyg. Och du.. ja jag har skaffat ny mail så lägg till den tack :)

Visst blev det vackert. Är så stolt.

Men bakgrunden känns lite.. tantig. Och jag är ingen tant, men good work!!


Så får du tyvärr ingen egen kategori här på bloggen.
För den är min.. MIN!

mowhahaha


Japp, det var några ord från mig. over and out

Jag

Karins blogg har fått en makeover och en rejäl sådan till på köpet! Bakgrunden blev kanske lite... tja, vad ska man säga? Jag finner inga ord som passar.... Men ni kan nog se för er själva.

Karin, du får självklart göra vad du vill med din egen blogg men jag måste bara säga att den är rysligt snygg och att jag skulle bli djupt sårad om du ändrade någonting... men som sagt: du får göra vad du vill :)

Hare gött!

 Föresten, jag tycker jag borde få en egen flik... Typ: Madeleines kreativa konstruktioner eller Madeleines egen lilla myshörna med massor av skoj... Fast å andra sidan passar jag rätt bra in under fliken "my life" för trots allt är jag ju en stor del av Karins liv och tar en enorm plats i hennes hjärta och dessutom är det jag som sköter en stor del av hennes smarta lilla hjärna.

dadada

Nu ska jag ner på stan med Anneli. Skulle egentligen ha pluggat SO inför provet på fredag, men nu väger min djävulssida upp igen så "see yah later plugg".

Hon ska leta upp en födelsedagspresent åt en kompis som fyller år imorgon och jag ska se om bikbok har de där söta rosetterna kvar (a)




Anneli

upp och iväg

Ska iväg till en musikal (Dracula) som eleverna på Viktor Rydberg har gjort nu. Vi hörs sen lovers ;)

hmmmm

Nu ska jag och Anneli snart iväg till Huddinge för att gå på en gymnasieinformationsgrejsimojs.
Det kommer bli trääävligt tror jag.

Måste rusa innan mappa blir galna att jag aldrig kommer när de ropar.

är man så är man

Har inte fått en endaste god nyhet idag. Gjort fel tre gånger på en dum kemi molekylformelspappers skit som ingen fattat sig på, blev inte nöjd med "prova på svenska nationella" resultatet, kände att min engelska rostat och hur många ord jag använder i svenskan jag inte har någon aning om vad de heter på engelska, dåliga nyheter, fått reda på "ett rykte om mig"  som ni säkert skulle tycka om att höra men nej det säger jag inte ;)

Ändå är jag glad.
Träningen med bandet idag gick prima. Satt och brainstormade ihop en låt som vi ska fortsätta att bygga på. Och sen en helt otrolig kul promenad hem med Jonna.


aah

Nu är det verkligen pluggpluggplugg.
Sista terminen i grundskolan och massa press att prestera. Snart blir det gymnasieval och ångeeeessst!!

Har bestämmt mig att jag vill ha en handels eller samhällsbaserad gymnasieprogram så kollar runt efter lite skolor i stockholmsområdet. Vill knappast gå här i Södertälje fast vi har två bra.. men känner mig inte så lockad.
De jag är mest sugna på nu är Sjödalsgymnasiet i Huddinge (sam ekonomi-kommunikation), Thoren Business School (business program) och Rönninge (sam ekonomi).

Det blir fler öppna hus så det kommer antagligen komma in fler potentionella ;)

If I lay here

Första helgen på vårterminen. Känns som att det var evigheter sen lovet var.

Skolan är inte jobbig. Har roliga kompisar och det händer alltid någonting roligt på lektionerna så.. :) fast nu har vi fått ganska mycket läxor och lärarna har redan planerat prov och sagt vad de ska innehålla på ett ungefär så ;)

Ikväll blir en myskväll med musik och musikprat. Känner mig lite grann som en nörd men har precis upptäckt att Snow Patrol faktiskt är bra.


Mord är mysigt

Familjemys ikväll!
En av familjens gemensamma (typ den enda) tv-serier är ikväll. Morden i midsumer.
Sommarkänsla.. ja, men den är så rolig så den passar året runt.
Det verkar finnas en tanke bakom varför det alltid finns nytt folk med som man aldrig sett tidigare: det dör alltid minst tre personer. Så det borde finnas en del lediga hus :o




ser han inte bara för gullig ut?

when you were young

Efter en lång skoldag, från åtta till halv fyra, som var tröttsam trots de rätt konstiga lektioner som vi brukar ha t.ex på musiken övade vi gehör genom att sjunga cluster där alla sjöng vilken ton de själva ville för att sen samsas och göra så alla sjöng samma och sen klappa olika rytmer och saker på knäna och göra "shhh"ljud, på svenskan så tog vi bilder för reklambladen som ska ut till sexorna för att lockas till att söka till musikklass och engelska där vi kollade på en rockmusikfilm.

Efter skolan så repade bandet (oh yeah!) bestående av Maja L, Jonna, Agnes och jag. Vi satte upp mål, övade på våran blivande uppvärmningslåt och gjorde en narrvideo av några killar i klassen som vi ska visa upp imorgon för dem. De tar nog inte illa upp med tanke på hur mycket de gör narr av oss :)


dagens rubrik

Har överlevt första dagen i skolan efter lovet nu. alla jublar tjohooo :D:D

Sitter nu och ser på bilder på style.com och får tips på "roliga" videor och saker jag ska söka på samt totalt onödigt men rätt underhållande "koder" hur man får bilderna på google att hoppa och röra på sig.
Haha jag är lättunderhållen.

Men snart är det dags för flöjtlektion så då kommer det nog kännas att vardagen har börjat för just nu känns det fortfarnade väldigt overkligt.

att skriva på google och kolla förslagen är kul

Japp,, vissa fick antagligen inte veta något så de behöver googla för att ta reda på hur man gör






Sista dagen på lovet

Imorgon börjar grundskolans sista termin. Känns helt overkligt att det bara är en termin kvar med klassen. Vi har sån otrolig sammanhållning och grymt mycket roliga, pinsamma och arga på läraren minnen tillsammans.

Nu är det dags att visa att vi bjuder på oss. Tänker föreslå olika temadagar med roliga utklädningar eller rörelsescheman som alla som vill vara med på i klassen (även utanför om det vill) ska vara med på ;)
Sista korta terminen, vad finns det att förlora?

Förra terminen gick skitasnabbt :o var tog all den tiden vägen? Poff.
Den här kanske blir något längre för nu händer det allt saker: nationella prov, temadagar, klassresa, två musikcaféen som kommer bli de bästa någonsin och såklart mycket flum.

9A in my heart <3


yepp, totalt onödigt..

Visst blir man glad när man sveper igenom en modeblogg som tipsar på snygga kläder och man märker "vad trevligt det där har jag i min garderob".
Just nu var det så.
Läste en "livs/vardagsblogg" där bloggerskan skrev att hon hade spanat in ett jättesnyggt underklädes set. Och då slog det mig Nämen det är just det jag har på mig nu :)

Karin goes happy panda (inte för jag inte var det innan, men ännu en till anledning att le)


Jonnaponna

Hos Jonna.
Vi är inte så seriösa, tyvärr har våra vänner på facebook fått utstå en del.
Chatt till Anneli. Jonna Karin

-Hälsa din pappa från Jonna
hälsa puss
neeeeej
joio
nee
o0hfd
Hälsa bara god fortsättning :D
och puss
Nej bara det första
Glöm inte puss.

min stora dansinsperation


rhoihgngsrj väldigt vacker rubrik

Sådär!

Om man väntar på något gott väntar man alltid längre än annars :)
Igår så var jag, Frida S, Alice och Ebba på Sergel och såg avatar i 3D. JAG VILL HA EN AVATAR!
Jag hade inte så höga förväntingar innan, trodde allt bara skulle vara specialeffekter knappt utan handling och som tur är så blev jag så positivt överraskad. Det kändes så äkta (fast nästan allt var animerat och utspelade sig i en fantasivärld). Jag vill också leva där och ha det som de har det, förutom de onda människorna..

På tåget hem så var vi som vi alltid är hem någonstans ifrån.. oseriösa så vi bjöd på en show med 3Dglasögon och massa med stand up komik för tågets passagerare. ;)
De flesta uppskattade den.


räkor smakar gott..inte

Förlåt för dålig uppdatering.
Jag har tyvärr haft fullt upp *host*

Men nu ska jag iväg med Ebba till gymmet och räkna (haha höll på att skriva räka, vilken humor alltså) med uppdatering sen ;)

here we go

Japp, efter en dags slitsamt sällskapsspelande (som jag förlorade med pyttelite i vartenda j- spel) så blev vi impulsbjudna hem till en kompis familj på middag. Hon var här och vi fixade naglarna, jämförde kameror och annat stereotypiskt flickor som vi gör och då kom hennes mamma förbi och berättade att vi skulle dit.

Oxfilé blir det. Men hur stekt och hur mycket fight om det beslutet får vi se hur det blir. Kul kommer det iaf va.

På med blommigt fodral, tunna strumpbyxor, smink och klackar så är jag redo att gå.

skärholmen

Nu ska Frida S, Jonna, Maja L och jag åka till skärholmen för att bränna pengar :D
Det är egentligen bara jag och Frida som behöver saker men Jonna fick så mycket pengar att hon köper saker hon vill ha. Det är den bästa shoppingen, där man köper det man vill ha ;)

Men jag vill ha det jag behöver. Träningskläder.
Måste komma igång med gymmet igen så lite nya snygga gymkläder kan göra susen.

Pusshejs! Hörs senare

dagens låtar:

har blivit helt kär i stråkarna i den här låten. The Veronicas-Untouched


The Noisettes-Don't Upset The River (Go Baby)

mysdag med bästisen

Idag så är dagens planer att äta onyttigt samtidigt som man kollar på Victoria's secret fashion show med underbara Frida och kommentera både snällt och taskigt.

Har spelat in showen och har sett den tre gånger redan men nu är det äntligen dags för Fridas och min rätt så nya tradition.

Det var lääängeesen jag träffade Frida så att få ha en one and one kompisdag med henne kommer bli kuul.



bilden är hittat på google och är från förra årets show.
Tyckte den showen var bättre men det kan också bero på att jag kollade så mycket på den så jag kunde den utantill. Japp, jag visste exakt vem som kom in när, vad de hade på sig och vad de gjorde.

Är man tönt så är man (a)


dagens sötaste:








[diktikiv]

Idag kan man sammanfatta med ett ord:    -
Iaf till klockan fem då vi hela patrasket på tio pers drog till Heron City för att dra nytta av våran kontakt där ;) Så då fick vi biljetter till Sherlock Holmes (några fick vi "bara" rabatt på) fyra stooora popcorn "hinkar", två snacks, varsin stor läsk och så fick vi subadulter varsin godispåse. Och det blev 29:- totalt för snacksen.

Filmen var g r y m t bra. Hade inga höga förväntningar alls men satt helt fastklistrad i filmen rakt igenom.
Okej jag ska inte ljuga jag gjorde lite titta-iväg-ögonblick när det blev för otrevligt och så när Madde tappade en popcornbunke över den andra + när jag kastade popcorn på Isak
Men manuset var gräjt och det var sån härlig humor :)


RSS 2.0