skidor here I come

Nu packar jag för fullt för skidresan jag ska med Frida imorgon.
Klockan nio på morgonen bär det av! och gissa vem som kommer vara helt däckad hela vägen dit? ;)
Åh älskar verkligen åksjuketabletter. Men de behövs.

Längtar till drivorna av snö (visst finns de här också men inte samma mys) och sen att glida nerför backen otroligt smidigt och snyggt. Hur det blir med det smidiga och snygga får vi se. Kul kommer det bli hursomhelst!

Ha det så bra sötungar så hörs vi efter lovet!!

varning för onödigt inlägg om dagen

Härlig måndag igen!
Fast efter en söndag då man pluggade mest hela tiden i ensamhet kändes det här faktiskt bättre.
Första riktiga lektionen var ett matteprov som jag började plugga till igår... men jag tror det gick rätt bra. Alla klagade sen efteråt hur det var det de inte pluggat på som kom med så hehehe skönt att inte ha pluggat så mycket då ;)

På gympan åkte vi skridskor igen och det första jag gör är att jag går ut på isen med skydden på. Då fick jag reda på att jag aldrig mer ska göra det :) föll på direkten och tjena blåmärken. Det roligaste var att idrottsläraren såg det och skrek "GICK DU UT MED SKYDDEN? MAN SKA ALDRIG GÖRA DET. DET BLIR GLASHALT!" Tack jo jag märkte det.

Efter skolan blev det gymmande igen och som tur så fanns det lite ögongodis där idag. En viss söt kille som går på gymnasiet där jag praoade var där. Men är inte intresserad av honom för det finns en annan väldigt intressant person... (a)
Hursom så såg jag honom sen igen i mataffären när jag var där med mamma och ja, gjorde ett väldigt graciöst skutt bakom en hylla innan han hann se mig. Tror jag lyckades mig osedd resten av tiden också :)


kinetic

Nej usch, nu är jag trött på allt studerande.
Nu blir timeout framför tvn. Ska köra kinetic ;) tänk att slå och sparka i luften kan vara så kul :D:D


Vad jag lyssnar på nu för få energi

mando diao-dance with somebody


manian-welcome to the club


pauline-loving you


metro station-shake it


bob sinclair-what I want (fast lyssnar på clubmix)


det var lite av det som susar på spotify nu ;)

söndagar är det lustigaste som finns

Pluggdag idag.
Har matteprov imorgon och har inte pluggat än så idag blir det att gå igenom det som jag har svårt för. Har nog hajjat det mesta som provet kommer innehålla: procent, algebra och ekvationer.
Hemkunskapsuppsats som ska vara inlämnad på fredag och ahr knappast någon tid för plugg i veckan.

Rolig söndag alltså!


ja så gulliga mina vänner är


lördaggg

Haha, lyckades hänga med i matchen!! Och den var mer spännande än vad jag hade trott att den skulle vara.
Bakom oss satt fyra partysugna som var fett roliga att tjuvlyssna vad de sa. En bytte t.ex. favoritlag varje gång ledningen byttes så hur den än skulle sluta så hejjade han på vinnaren, tjejen satt och klagade på allting och upprepade det jag och Jonna sa ett x antal gånger.

Så tog vi också en hel massa onödiga kort på spelare som stretchade, på bollar i luften, på oss, på badhusets maskot Pingvinen och våra fingrar. Vi kom fram till att Jonnas fingrar är riktigt riktigt långa.

Nu så blir det melodifestival, efter allt kul på matchen så känner jag mig konstigt nog ganska osocial på ett plan. Haha nu börjar jag prata i gåtor igen menmen vissa kanske ändå förstår ;)

Vad ska ni göra den här lördagskvällen?


.,.,.

Planer har dykt upp!
Ska snart iväg till Telgehallen för att se på basketmatch. Den här gången ska jag försöka hänga med bättre i spelet och inte glömma kameran, hehe.
Fast egentligen ska man inte säga "och inte glömma kameran" för då sätter man tanken att man glömmer kameran i huvudet. Så jag säger "och så ska jag ta med mig kameran den här gången" istället.

Sådär! Nu kommer jag ihåg den.

.,.,.,

Äntligen lördag!!
Och det här är första lördagen på länge jag verkligen kan sega och slipper stressa inför planer jag har för idag har jag inga planer. Yes, kan göra vad jag känner för.
Hm.. vad är jag sugen på att göra? :o Inte skriva uppsats iaf men det måste göras, fast det finns det tid för senare.


back in business

Hemma igeeeen efter en vild *host* rockkonsert. VI var de enda vilda där... fast ändå körde vi inte järnet.
Våra små älsklingar från Nancy's var där också och de tittade exakt lika mycket den här gången också fast nu fick vi tyvärr inte bildbevis som vi råkade få förra gången vi träffade dem då Agnes tog bild på Maja och Jonna och de tre stirrade i bakgrunden alla vända mot oss.

Så nu är jag gryymt upprymd.
Ska se till att hitta på något nu ;)

Vi hörs imorgon iiiigeeeen!


tycker rubriker är rätt onödigt ibland

Från skolan, till gymmet, hem för att duscha/äta och byta om till lite rockiga kläder (yes fifan) för att nu dra till Rock The House på spinnrocken.
 
Bandet jag är med i No, Sir! ska stå i caféterian och se snygga ut. Det kommer bli sköj. Måste bara bli bättre på matte än när vi praoade på ett gymnasium i caféteria ;) men det tror jag allt.

See you later lovers!!

Dagens "ååh jag vill dansa som dem"-video


fatta att jag inte faller för jag är full

Japp, har inte suttit vid datorn fööööööör att jag pluggade (a) eller rättare sagt somnade när jag pluggade.

Idag var det fysikprov. Hade gått och oroat mig för att det skulle komma massor av omöjliga frågor med kol14-metoden men som tur så kom inget av det med. Fast borde ta det lite lugnare innan för våran fysiklärare gör aldrig krångliga frågor utan allt står direkt i texten (ofta också i rubrikerna).

Sen på lunchen när jag fått ur all min energi och hade den där yes känslan ikroppen så gick jag ut ett tag i hallen i matsalen för att först ringa Mads om hon verkligen ska åka iväg till London den helgen jag inte kan, men kom inte så långt för då gjorde jag det mest pinsamma jag någonsin gjort i hela mitt liv.

Och det vill inte säga lite för jag har gjort mycket hemska grejer.
Men nu ångrar jag det inte längre! :)

första morgoninlägget tror jag

Idag har jag tid att skriva ett morgoninlägg :)
Skolan har bestämt att arbetslagen ska umgås idag i en temadag med tema vinter. Andra arbetslag åker till Romme eller Flottsbro för att åka skidor men vi ska sitta i ett klassrum och trycka. Eller.. de hade inte riktigt bestämt vad vi skulle göra så det blir en liten överraskning.

Men 8a har övergett oss så det kommer bara bli umgänge mellan 9a (vi) och 7b och det kan man redan nu ana hur det kommer bli.

Jag tar med mig varm choklad och kakor så ska det nog gå bra.

Pusshejs hoppas ni får en bra dag!


dagens låt

Är en låt som jag kan lyssna på hela tiden, när jag är glad, när jag är ledsen. Enda gången då jag inte riktigt kan lyssna på den är när jag försöker hänga med i en diskussion.
Nu längtar jag efter att få gå ner till stranden en sommarnatt och dansa loss utan att någon ser i mörkret till musiken från en närliggande bar.

smashing pumpkins-dancing in the moonlight

juste

Ändringen från igår är att idag så har jag några nyanser mörkare. Inte så att alla precis ser skillnaden men de tjejer som har ögonen på skaft har märkt ;)

Och ja.. bilden blev ju. Försökte ta en seriös bild men det gick som det gick och helt plötsligt fanns det 60 bilder av sånt här och andra något inte ens såhär smickrande bilder så enjoy !




säger bara en sak..

..stackars man!


tuesday, tror det stavas så

Tisdagar är så sköna för det är den enda dagen vi kan sluta tidigt och gå hem och lägga sig framför tvn med något smått (eller mycket) onyttigt.

Idag har inget bu eller bä hänt. Eller kanske till bu räknas att jag antagligen har gjort något tabu. En nära vän ville kolla min mobil men jag sa att jag bara skulle radera rubbet innan. Ack vad ska han tro om mig? :o
Och att vi gjorde allt i fel ordning på hemkunskapen men jag och Ebba made it work ;)

Det är så uttröttande att slappa så jag tror jag ska slappa lite till nu :)


ändring in making

Nu ska det fixas här hemma. Snart kommer någonting vara annorlunda.
Surprise surprise :D


9a on ice!



true love.. visst är Agnes och Pegah så söta :D



9a = sann kärlek
och det visar Maja L och jag :D



Klassen i ett nötskal




bilder tagna från Jonna som var gullig och tog med sig sin kamera för att kunna föreviga våran gympalektion ;)

att predika om något man själv inte gör

Våran klass är inte direkt mästare på skridskor, men grymt kul på isen har vi. När Jonna väl lagt ut lite bilder på facebook så kommer det upp här ;)

Det enda tråkiga med det var att jag föll och har riktigt ont i huvudet nu.

Vad har eran kväll att bjuda på?
Min är fylld av härlig pluggning till fysikprov och uppsatsskrivning om 1700-talets mode. Lärarna verkligen gillar att driva oss från vettet nu när de bara har en termin kvar med oss. Vi har knappast haft några läxor innan men nu helt plötsligt gaddar de ihop sig och ger sig på oss oskyldiga små elever.

Planerar man bara så kan man fortfarnande ha ett liv (fast det är jag rätt dålig på men ändå får jag det att gå ihop konstigt nog).


<3

Har alla haft en glad alla hjärtans dag?

Jag har. Fast ingen pojke har rusat fram till mig och berättat hur mycket han älskar mig eller något så lite som ätit choklad så är jag glad.
Var med Jonna och den nya konfirmationsgruppen måste tycka vi är helt dumma i huvudet, japps det intrycket kanske görs när vi jagar varandra, skrämmer folk, är lite smått kaxiga mot Rikard och gör klumpigheter.

Nu ska jag njuta av sista stunden med en semla och braiga kärlekslåtar.

sweep me off my feet..

..fast det verkar inte gå så bra.
dro-skjopåms åp ttört rä


tjohoo.. jag kommer aldrig på rubriker

Åååååhhh Valentine's Day var braa. Hade väldigt låga förväntningar men den var riktigt rolig och naawig.
En bra sak till förutom filmen var att publiken var skön. För en gångs skull så skratta inte bara jag utan det var skratt överallt ifrån (speciellt snett uppifrån oss där tre tjejer satt som hade jättelustiga skratt som jag inte kunde låta bli att bli smittad av).
Hade tröttnat helt på Taylor Lautners utseende men nu är jag omvänd igen, han är en pudding. Om inte tala om Carter Jenkins.
Sen så stötte vi på lite bekant folk som antagligen inte kände igen oss.. eller gjorde det men ignonerade.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Om det inte var någon som visste det vid det här laget.
Men det blir ingen kärlek för mig :'( fast att få tillbringa den med en kompis är bäst nog :D


vi är inte barnsliga, vi bjuder bara på oss

Ska iväg till Söder med min bästis Frida för att se på Valentine's Day.
Vi kommer antagligen vara de enda som inte är ett par i publiken men vad utsätter inte sig två singlar sig för när man kan se Taylor Lautner i en film? ;)

Hoppas bara vi hittar, hehe, så inga hemska nya pinsamma situationer "jag-är-vilse-i-Sthlm" händer igen.



<3

Edward Scissorhands

Såg på Edward Scissorhands idag. Tim Burton är en fantastisk regissör om inte tala om Johnny Depps skådespelartalanger.
Visst är filmen gammal men den är fortfarande underbar. Den gjorde som man skämdes, skrattade men mest tyckte synd om stackars Edward.

Gråter aldrig till filmer men den här..



jipfkisnmfmsdfpims

har fått klagomål av en anonym källa (Jennifer) att jag inte skriver tillräckligt.
Så nu ska jag skriva mer :)

hsfhafnfwbnpntweowtmrtuyrjifnnpvipjaefipjafnpifancmn cfj+feaaefpmföamvmåovcmoåz
kafijpafjiafnk vmkzvmvzmmafmoafnfnjvnnfanfanufabcblcn.<ön<ön<j n<q kbcvhufbjqnqwhaha<dnb<ado<dafaboafjefknefngrfngnfnfendwmamåaåoåaåamäagvjogoåtwåoojå

Eller okej, nu ska jag vara seriös... wish me luck :)

Idag har iallafall varit en trevlig dag. Har lärt mig att schimpanser har 48 kromosomer, hundar 78, att jag har mitt vg i kemi säkrat och att syslöjdsfrökenen på några mysteriska grunder tycker jag är duktig på det jag gör.
Dagens lärdom, fake it til you make it :) eller kanske.. köp en delikatoboll så flockas dina vänner runt dig :)


be ready

Efter en rätt lyckad nationellauppsats om min danskarriär, eller rättare sagt mina starka dansminnen så är jag grymt taggad för danslektion.
Och att jag har träningsvärk i främre lårmusklerna ger bara extra pepp.

so...

Jazz/skumdans here I come.

dagen i ett nörskal


done & fini.

Det var det i skolan idag, eller egenligen inte men att räkna en tjugo minuters engelskalektion där man bara pratar betygsmål och sen en bildlektion där alla gör grimaser i spegeln och är taskiga mot allas andra bilder.

Simon:"haha huvudet på din ser ju ut som ett miffo.. eller vänta så ser du ju ut i verkligheten"
Jag blänger surt tillbaka.

Maja H: "usch den där sprayen stinker ju"
Alla: "va? vi känner inget"
Jag: "*sniff* jo nu känner jag en stank.. eller vänta det var bara Simon"
Simon blänger surt tillbaka.

Och så rinner pikarna runt i klassrummet :) Och jag har kommit på anledningen till varför pojkarna alltid gör snoppar när de får en lerklump i sina händer,, fast det höll inte killarna med om.

japps, det är våran gulliga klass i ett nötskal.


yes allas favoritkategori


again, and again, and again..

I'm not sorry there's nothing to say

Skippade gymmet idag för att istället få skjuts hem, glömma mobilen i bilen och sen sitta framför tvn och äta godis. Duktigt. Lollo var jättesnäll och kom tillbaka med min mobil så nu känner jag mig hel igen. Sorgligt nog så är det sant ;)

Mads lärde mig en "ramsa" med glas som jag idag försökte lära mina kompisar. När vi väl sätter den kommer det bli ascoolt..eller inte men kul har vi!

Har blivit helt förtrollad av en dans (kanske har med låten att göra också,)


smått kriminella alltså

Har varit lat och inte orkat komma på något vettigt att skriva här. Men när jag tänker efter så hur mycket är egentligen är vettigt av det jag säger?

Hursomhelst så har den här helgen tillbringats med Madeleine. Min underbara, gosiga kusin med massor av åsikter om allting (hon bloggar på pisket.blogg.se).
Vi har busat runt på badhuset igår. Kan bocka av en till sak på "attgörainnanmandör-listan": ta någons godispåse. Så nu har jag och Mads extrema skuldkänslor [eller egentligen inte men vi säger att vi sitter under en bastulav och gråter av förtvivlan].
Det hela började med att vi pratade om mat och så fick vi syn på en nästan inte öppnad godispåse som såg riktigt fräsch ut så vi tog några bitar.. som sen råkade bli alla. Men det hade varit någon som glömt den där så då fick han/hon stå sitt kast. (tillägger att vi hade span på den där påsen ett tag och sett att ingen hämtat den så)

Idag så skaffade vi varsin egna godispåse.

Nu har ni konkreta bevis på att vi är godisgrisar. Men hysschhyssch om det :)


RSS 2.0