skräckfilmskväll

Nu är Gillkvist här och vi ska fira alla helgons kvällen med ett antal skräckfilmer :D
Mysigt värre. Senaste gången vi kollade på skräckfilm tillsammans var i onsdags och det blev ju... lyckat.. Men nu ska vi klara oss utan att dö av rädsla.

Och om det kommer någon och plingar på dörren för att säga bus eller godis kommer jag skrika bus och sen gömma mig i garderoben.

vad ska rubriken vara

Förlåt för dålig uppdatering.
Har inte så mycket att skriva. Allt i mina tankar kretsar just nu omkring att njuta av det sista av lovet (och så träningsplaner då men det är kanske inte så intressant). Tekniskt sett så är det ju den sista dagen idag för imorgon är det helg.

Så idag avfiras sista dagen med att... städa rummet! Roligare kan man ha men mappa är hemma så de rätt så tvingar mig att göra det nu.
Sen så blir det av mot konditionsträning. Hoppas det är lite söta killar där idag igen :P Och sen kvalitetstid med familjen genom att simma fram och tillbaka i en pool.

belive me I've been there

Ska ner och luncha med Frida G. Twittervarning japp men har inget klyftigare att skriva just nu när hela min hjärna tänker är inställd på mat :)

lyssnar på kelsey btw
 

Så söööt :D



Vilka tror att hon kommer vilja bli artist? :)

är med och tävlar


Jag är med och tävlar på Anchisas blogg (mer känd som Foki) om två valfria produkter eller en plattång från forhair.se

kaoos

Om en vecka blir det kaos i köket för då kommer reparatören som ska riva hela skiten.
Yes! Riva är rätt ord. Allt ska bort. Hyllor, kylskåp, sinkar, vägg ska röjas, fläkt, golv, tak ska höjas, alla vitvaror. Japp snart så är det ett totalt nytt kök här hemma.

Ser fram emot det :)

skolfoto, allas favorit

Fick hem skolkatalogen och skolfotona idag. Sista året på den här skolan, sista året med underbaraste musikklassen och hur ser man ut? Jo med ett fett påklistrat leende och ser allmänt uppstopppad ut.
Verkligen nice. -.-

Aja, det är iaf inte så man minns sina kompisar (efter fotona) utan för alla minnen man har tillsammans med händelser. Det är så mycket vi varit med om tillsammans, så mycket dråpliga grejer och knasigheter vi då tyckte var hemskt men nu skrattar åt, så mycket höga stunder, citat osv.

I will always remember 9a 09/10

gym

Nu drar jag till gymmet.
Soon to be muskelkvinnan asså! ..eller inte

lite av dagens inköp

Smyckerna jag köpte idag (och så två av linnerna men de syns inte)



Ursäkta crappy mobilbilder

there's a she wolf in the closet

Kom hem vid fem. Sur, blöt och trött. Så jag slängde mig i soffan.
Nu känns allt mycket bättre :)

Dagen med Amanda, Lina och Katarina var riktigt rolig. Det blev en hel del catch up och så shoppning för hela slanten ;) Okej, som vanligt när jag är ute på shoppingrunda och är på humör så ryker det pengar. Men det är ändå inte så ofta sånt händer.
Tänk nu sitter de och guppar på havet ända till Finland. Hoppas de får en trevlig resa hem igen :)

Påväg hem, på tåget så satt en gubbe och sov och dregglade. Mysigt! Och jag flyttade hela tiden mina fötter så det inte skulle råka hända en olycka mellan hans saliv och min fot.
När tåget var framme väntade jag länge på att bussen skulle komma då jag var riktigt trött. Hoppade på bussen och när den körde iväg så föll jag på ett par. Reste mig generat upp, bad om förlåtelse och fortsatte bak i bussen. Råkade knocka till en tjej med shoppingpåsarna, bad om förlåtelse och satte mig ned.
Strax därpå märkte jag att jag var på fel buss. Hastigt hoppade jag av och gick hela 45 minuter hem. Det regnade.

Men nu är det finfint! Spelar café world på facebook och hänger de tre linnerna jag köpte idag på galgar.
Jadå! Karin ska bli bra på att hänga upp sina kläder minsann ;)

mot sthlm

Ska till Stockholm snart och träffa en släkting som kommer från Finland.
Vaknade tidigt för jag trodde jag skulle möta upp dem vid slussen men de skulle ta sig själva till centralen så där träffar jag dem.
Bloggar mer sen när jag kommer hem. Puss!


you took something perfect and painted it in red

Nu är jag äntligen klar med kemiuppsatsen så nu blir det soffan och Buffy och Vampyrerna som gäller ;)

buffy.jpg buffy the vampire slayer image by manda_butterfly

då kör vi

Nu ska jag och Ebba iväg till gymmet :D

Första gången någonsin jag sätter min fot i ett gym och jag är jättepirrig men samtidigt peppad. Det behövs verkligen byggas muskler i mig för just nu känns jag bara som slak fil.. kanske inte riktigt men nästan.

cuz i'm fifteen

Vilken dag det varit :D
Min första dag som femtonåring och det känns helt annorlunda.. eller inte särskilt precis men kul har den iaf varit.
Först rättade jag och pappa till fel jag skrivit i uppsatsen så nu är den nästan klar. Sedan kom Ebba över och vi åt födelsedagstårta och hade djupa meningsfulla diskussioner. Sedan så drog vi och Lollo på bio.
Vi såg fame och den var g r y m t bra asså!!!

Älskar den, ibland förstår man vara varför man dansar.

Och en till grej som gör mig bara varm av glädje är tanken på att jag fick mobilen jag ville ha :D:D Så nu har både jag och Maja L likadana mobiler (fast hennes är svart och min ljusrosa) så nu är de syskon. Välkommen i familjen lilla mobil, du kommer bli väl omhändertagen.
Just nu får du i dig all möjlig musik:)

fjorton snart femton

Ikväll är min sista kväll som fjortonåring. Ikväll är min sista kväll att göra någonting olagligt, fast det skippar vi.
Åhhh.. haha jag är helt i extas av nyfikenhet av vad jag ska få (A) Hoppashoppashoppas på en ny mobil.


Här är en del av önsklelistan :P


ge oss en chans vi kan lära av varann


Sitter efter två lyckade sista höskonserter för 9a:s del och ska bli klar med det o t r o l i g t jobbiga kemiarbetet. Och nu vill jag veta hur keramer används i datachip med hur jag än googlar så kommer det bara upp texter som "hur gör jag goda chips?" eller "chips är inte nyttigt"   tack! Väldigt bra info men inte nu.

Eller så är det såna här bilder:


Kan jag inte få skriva en uppsats om choklad 'chip' kakor istället?

nu tar vi i från tårna

Godmorgon!

Jag är inte sjuk utan vi har sovmorgon innan vi ska repa inför konserter för hela stadens årskurs sexor. Det blir att sjunga hela dagen och ikväll så har vi en större konsert för våra nära och kära. Frida G  ska komma hit så fixar vi oss tillsammans till kvällskonserten. Det är ju mycket trevligare att fixa sig tillsammans med någon. Fast förra gången så var vi hos Ebba och då var det någon reperatör som kom precis då vi stod i underkläder och lockade håret.
Och på fredag så är det samma sak men då har vi en kort dag, bara lite sång på förmiddagen och sen resten ledigt bara för att kompensera att vi kör en konsert nu idag på kvällstid.
 

Ibland är det riktigt soft att gå i musikklass. Få ledigt för att göra det man tycker är grymt roligt.

Men nu måste jag platta håret innan plattången bränner igenom bordet den står på ;)

helt random bara

Akut-jag-måste-plugga-fall

Var lite halvt borta idag i skolan då jag var grymt trött. Drömde helkonstiga drömmar..

som att jag och Frida var ute bara vi två en kväll och gick på resturang där får gick runt löst. Vi frågade ägarna om fåren verkligen ska vara där och de svarade att fåren egentligen bara var några lodisar som kommit vilse. Sen gick vi in till någon klubb eller något som bara var ett stort svart rum. Jag lämnade min väska på golvet innan några personer jag inte träffat på evigheter från förrförra musikklassen bland annat hoppade på mig.
Sen var vi och åt igen hemma hos mig och då kommer jag på min väska. Springer tillbaka och där är den men nästan hela mitt innehåll i plånboken är borta (iaf pengarna och mitt kort) men de lämnade efter sig massor av sim-kort och en tjuga.

Så vad betyder den drömmen egentligen? Är det sant att man kan tyda drömmar?

Nu ska jag inte prata på om helt random saker. Utan main focus är plugg.


ny färg, yes, ni kommer inte känna igen mig

Nu är jag äntligen inne och hemma hos Frida. Sitter stenfrusen, hungrig och nybliven halvbrunett framför datan medan jag är oförskämd och låter Frida steka.
Vi blev utlåsta från Fridas hus för hon hade glömt nycklarna hemma så det blev senare här än tänkt men nu är taggade för middag.

Måste nog hjälpa henne nu! Innan en till ketchupaccident händer (interskämt)

Pussar!

i just pressed the button

JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN!!

Kan absolut inte sova för arbetet om keramer håller på och gnager på mitt sinne.  a l d r i g mer skjuta upp skolarbeten. speciellt inte då man vet man är fullbokad hela veckan med olika evenemang.

Men jag måste fixa det. Jobbar lite nu. Jobbar imorgon hos min bästis Frida. Ska ha en bästa-vänner-kväll hos henne imorgon efter hårfärgningen och inshoppningen av lite saker på stan ;)
Japp här är det fullspäckat schema.. skriver mer sen för nu måste jag få ut aggregationer på kemiarbetet.

Godnatt alla söta läsare :D

habba babba?

Igår så var min kompis Ebbas familj här på middag. Jag och Ebba kollade sen upp roliga filmklipp på youtube och hittade ett "practical joke" som vi vill pröva på på något sätt.


I press trigger I don't press people's buttons

Lazyyy sunday!
Och det är skööönt :)

Diggar ni också lata söndagar?

Jag tycker det är helgreat med det för då känns sista lediga dagen lång och man tycker att det på något sätt ska bli skönt att komma till skolan igen och träffa alla galna vännerna igen.
Idag var jag och Jonna i kyrkan för det ingår i ledarutbildningen och både kantorn och prästen är lite halvskumma där så vi satt och skrattade. Kantorn gav värsta Tim Burton känslan när han spelade orgel och sjöng lie halvmysko.

Nu blev jag ju sugen på att kolla på film. Fast jag behöver verkligen plugga lite mer om keramer.
Alla älskar ju kemiläxor ;)

NEEEEEEEEJ



BouncE <3
Min favorit dansgrupp, mina stora idoler ska sluta dansa tillsammans. De tycker det är dags att gå vidare och väljer då att sluta som grupp. HÅLLER INTE MED!

Har grymma minnen tack vare dem, första gången jag såg dem på tv och bestämde mig då att börja dansa streetdance också och inte bara jazzdans, första gången jag såg dem live (första uppsättningen av Gökboet) och blev helt tagen, första sommaren på deras summercamp då jag bad dem skriva sina autografer på min mage (på tröjan), andra sommaren på deras summercamp och då var också mina bästa kompisar Ellinor och Rebecka med, andra gången jag tvingade mappa med på den nya säsongen de hade Gökboet, alla gånger jag försökt härma deras danser, när jag och Denize hade film marathon med deras framförande de gett ut på dvd, när jag såg Caution

Det är en heldel som nu snart kommer få en tillkomling för jag måste till deras sista uppträdande.

can't stop, No I won't stop

Äntligen lördag!
Kom hem igår strax efter tolv och gjorde sån snygg entre hemma genom att snubbla in på tröskeln till mappas rum (badrummet ligger vägg i vägg med deras sovrum så man måste igenom för att ta sig dit).

Nu ska jag städa mitt rum... ska få gäster ikväll så det är verkligen dags att klädhögarna hängs upp på galgar nu. Det glada är iaf att jag nu har Franz Ferdinands album som jag sitter och drogar i :)

Jag och Jonna är ivriga lyssnare på dem och vi vet ingen annan som gillar dem så att vi märkte att båda vi gillade dem i somras var jättekul. Och igår på SOn så började vi läsa om första världskriget och då läste vi kapitlet måttligt roade men så märkte jag en sak.

*ropar över halva klassrummet*
-Jonna.. har du kommit till sidan tio?
-Nej inte ännu (hon satt och snackade med Agnes och några andra)
-Läs stycket precis innan svarta veckan
-okej... (hon läser intensivt) åh.... FRANZ FERDINAND :D

Är man musiknördar så är man ;)

haha

Nu ska jag snart iväg till UG och köra capture the flag med Jonna :)
Förra gången vi var där så slutade det med blåmärken av kinderäggskrig (så otroligt religösa vi är) men den här gången blir det andra bullar, bokstavligt talat. Hoppas verkligen det blir fika är otroligt fika sugen (A)


typiskt mig

Hade en kort skoldag idag så jag tänkte träna simmning sen efter skolan. Men såfort jag kom hem så somnade jag på soffan. Typiskt mig..

Så nu blir det väl bara att vara hemma och skriva på kemiuppsatsen kanske? :)

efter timmars av slit

JA!
Har äntligen lyckats få Replay Music 3 att funka på datorn och nu gör den inte filerna till rmsfiler längre utan till spelbara mp3filer :) lovely!

Så nu blir det mycket musiklyssnande.

vintern är här!!

DET SNÖADE IDAG!! :O
Det är bara oktober och ändå faller stora flingor ner. Höll på att koreografera med Jonna en dans som vi ska lära klassen på våran elevledda gympalektion då vi såg hur det bara öste ner snö.

Saknar lite sommaren men det kommer nog bli mysigt med vinter.

bild från sommaren


Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga om dagen idag. Alla hade grymt bra humör iaf så vi skrattade otroligt, körde sanning eller konka i matsalen så nu har vi blivit värsta polarna med en matgubbe som kollade på och skrattade åt när vi gjorde bort oss.


.

Inte min dag idag.
Proven gick bra men knappast något annat. Fick reda på några inte så roliga nyheter.
Men det blir nog bättre med desperate housewifes.

Godnatt hörs imorgon <3

these works can't expain what words should explain

Håller just nu på att fixa en till spellista till spotify.
Jag är helt galen i spotify, visst mycket finns inte men mycket finns :) Och så stör jag mig på reklampauserna som känns som att de kommer hela tiden men ändå är jag för slö för att betala för premium. Det är inte dyrt så jag vet inte varför jag inte betalar..

Imorgon blir det iaf prov. Både prov i fysik och så i franska. Men franskaprovet är "bara" ett test några forskare (eller nåt) i frankrike har gjort och skickat ut till olika skolor i EU. Och imorgon smäller det av.. kommer sitta apnervös fast det inte påverkar betyget men jag kommer göra sk*tdåligt ifrån mig för att det är en hörövning med flytande prat med ord ingen av oss någonsin hört, och sen på det så är de ju så byrokratiska i frankrike så vi ska fylla i flera papper med siffror och grejs för de ska kunna hålla koll på vem som är vem. Så vi ska skriva dubbla papper och om man inte hinner så räknas inte de andra svaren.
Tur att vi är friare i sverige utan alla papper som ska fyllas i.


dagens spellista

shayne ward-no you hang up


one republic-come home


cat power-I found a reason


parken-vad ska vi göra med Henry?


kent-pärlor

lazy sunday

Alltid skönt med lata söndagar, speciellt när värdret verkligen är crap. Då kan man stänga in sig framför tvn med en stor popcornskål och kolla på en mysig film.

Men total latning har det inte varit för att det är plugg som behövs göras, fysikprov på tisdag och så ska en kemiuppsats snart vara inlämnad.
Jippi, har verkligen ingen lust att skriva på uppsatsen men är så illa tvungen.


farmville

Japp, jag tillhör gruppen av vi som är besatta av farmville. Såfort jag loggar in på facebook måste jag se hur det gått för farmen. Blir alldeles överglad om man kan skörda och nedstämd om saker har vissnat. Känner en liten press att fixa poängen men egentligen för vilken anledning? Så man besöker sina grannar för att tigga till sig poäng typ. Är det någon mer här som känner igen sig?

Nu till min fråga, varför finns "funktionen" pet när man trycker på djuren?

'

det enda som händer är att de hoppar till så damm flyger och sen får de hjärtan..


jag är faktist en väldigt kulturell människa

Förlåt för usel uppdatering.

Idag så jar jag iaf varit i Stockholm med mappa för att kolla på en teaterföreställning på en teater där min pappas kusin är producent, teater pero.

De har mest föreställningar för barn men brukar också ha för äldre. Idag så såg vi på en som handlade om saxofonens uppfinnare. Jippi tänkte jag lite sarkastiskt innan men den var faktist kul. Jag (kanske inte den mest mognaste av alla, men det är okej) satt och skrattade väldigt ofta.

:)

pussochkram

Nu är Jonna här och vi ska se på skräckis :D

Har flummat asmycket så vi är typ helt uppe i varv. Ska bli skönt att få känna sig lite rädd snart igen, och med igen menar jag med att Jonna är lite läskig så jag sitter här lite smått rädd (A)

tänk om jag..

Var den nya Paris Hilton.

Hur skulle min vardag se ut? Vad skulle jag göra?

Okej,, jag säger fyra saker jag skulle göra, köpa k l ä d e r, fixa trevliga överraskningar till mina nära och kära, donera en del till någon orginisation (eller bättre upp starta en egen och ta med min kära kusin Ellinor som vill till Afrika och voluntärarbeta på en expedition) och så lägga undan så mycket pengar att jag aldrig skulle behöva arbeta en endaste dag i hela mitt liv.

Jag skulle lätt kunna ta över hennes liv i en vecka bara som omväxling. För ellerhur, jag passar perfekt för en ny något crazy fotogalning?




studiedag

Studiedag idag och vad gör jag? Jo jag kollar på detaljer till det nya köket vi fixar. Kom inte överrens med mappa om vilket träslag och färg vi ska ha på golvet så där stod i mitt i affären och argumenterade om varför vi ska ha mörkt respektive ljust golv.
Och det hela slutade med att vi fick ta med oss utställningsbrädorna hem för att kolla hur det ser ut här. Gissa vem det är som har sagt att h*n har ångrat sig? ;)
Jo mappa.

Sen kollade vi på mobiler och jag har hittat den jag vill ha. Fyller ju år om två veckor så då kan jag önska mig den i födelsedagspresent (A)

Nu så lyssnar jag på musik fast jag egentligen borde plugga..



yes we play along as far as we can

Suuupertrött sen igår kväll. Hade det g r y m t kul men någon fjortis irriterade sig tydligen på allt jag gjorde (till och med när jag satt tyst på min stol, då var det att mina klackar var för nära hennes stol).

Men idag var kul, om vi bortser från de stunderna då hela klassen höll på att somna. Och såklart så har vi en nittio minuters matte som sista lektion till halv fyra så då var vi rätt döda men Alex (en i klassen) hade kul med mitt hår och låtsades vara frisör då det inte fanns något bättre att göra.
Så nu ser det ut som att jag har ett paraply fastsatt i huvudet och så bredvid den en jätteruffsig kaktus, ja det var en bra beskrivning ;)

Dans ikväll då :D


we are all about it

Imorgon gäller det.. vinna eller försvinna.. eller något sånt.
50 spänn för myndiga, yngre för en tjuga och under fem år, ja då smiter du in alldeles gratis.
Nerverna är på helspänn and so is stämbanden.
Kläderna är fixade, naglarna är gjorda, plattången är uppvärmd, skorna är ingådda, sminket är planerat och noterna är framtagna.

YES! jag snackar om 9As musikcafé.

Kommer vara fullt uppe i stohej om våran konsert hela dagen imrorgon så det kommer antagligen inte bli någon bloggning.
Musikcaféna är vårat sätt som musikklass att samla in pengar till klasskassan och vi tjänar rätt bra på detsamtidigt som vi har superkul uppe på scenen och gör det vi älskar att göra. Upptäda.
Det kommer komma bilder :D

Pussar och godnatt från en förväntansfull liten Karin!

.

Kom nyligen hem från shoppingrundan med mappa (mamma & pappa ihopslaget) så nu är det lite fler ouppackade påsar i mitt rum.
Lat som jag är på att packa upp och städa så sparar jag uppackningen så länge som möjligt, helst tills alla plagg i påsarna är använda. Varför hänga dem på galgar när man ändå ska tvätta dem eller sätta på sig dem?

Idag så repade jag, Becka och Maja D på låtarna i kör imorgon och det verkar som att vi kommer klara oss :) Är taggad till tusen.. <33


karin goes bakis

Nu ska jag ner till köket och baka en tårta tills musikcafét på tisdag.
Kommer säkert äta upp häften av degen innan den ens är klar men ska försöka att hålla mig så det blr lite över iallafall :D


inköpen..




så det blev:
rouge
två halsband som passar perfekt med tanke på att jag går i musikklass
ett par gulliga rosett örhängen
hårspännen med rosor
lösnaglar som jag ska fixa något med antagligen
stövlar
skokräm (som är till stövlarna)
midjekjol
och så ett blått baslinne, bara ni som har väldigt väldigt bra syn ser linnet ;)

the day was rainy but you were my sun

HEEEJ!
Förlåt att jag inte bloggat på h e l a dagen men jag skulle träffa Maja D och Ebba på stan vid tolv och som vanligt så var jag en tidsoptimist så det blev lite stressigt i slutetet ;) Men jag och Ebba kom tio minuter tidigare så vi kunde ha tagit längre tid på oss.

Vi kollade runt i nästan alla butiker i lilla staden efter nya höst/vinterkläder och jag hittade en hel del. Så mycket att jag inte vill betala allt själv så jag la undan det så åker jag och mamma ner på stan imorgon och köper det :)

Känner som att jag gjort bra köp.. Nödvändiga köp och nästan inga impulsköp alls.

lite annorlunda perspektiv på bioutstyrslen


t-shirt : primark (england)
"kjol" : linne från h&m
tights : monki







MEN NU SKA JAG IVÄG MED DEN HÄR SKÖNINGEN TILL FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN!!





en låt jag lyssnar på nu




band of horses- the funeral

nu hänger allt på keramerna

Nu ska jag faktist vara duktig och ta tag i kemiuppsatsen som ska vara klar om några veckor.
Vill bevisa för kemifrökenen att jag faktist klarar av vg (om inte mer helst :P) så känner lite press på uppsatsen.

Så... till att börja med så är det är alltid svårt att starta, att komma in i skrivandet. OCH för det andra så vet jag knappast ens vad ämnet jag ska skriva om är för något. Keramer
Men det löser sig nog :)

jag o agens starrar i en skoltidning

En tjej från medialinjen på gymnasiet där vi praoade intervjuade oss, och så här blev resultatet.

*bortse från bilden då jag ser helt skum ut*


det är dags för fredagsmys

YES!

Nu är veckan över och en härlig helg väntar :D Jag brukar inte vara personen som gör upp planer för helger så ofta men den här helgen har jag lite planer. Imorgon ska jag och Mads på bio (?) om hon bara svarar i telefonen då..
Och så på söndag ska jag och Dencker till stan och skaffa matchande till klassens musikcafé på tisdag för våran lilla "överraskning".

Så.. har ni några speciella planer?


Nu kör vi en liten kossa

Gissa vad jag gjort idag..

Kan ge er lite ledtrådar ;)

*Det verkar lite snuskigt
*Det är slemmigt
*Man kollar riktigt noga och undersöker
*Man petar och drar i den
*Man kan vilja ha handskar (men jag hade inte det)

svaret:





Tog massor av härliga bilder från det men skonar er från att se dem.
Visst är jag snäll?? =)

haha



idol update

Sådär, nu finns det tid till bloggning :)

Har "precis" kommit hem från dansen, hunnit duscha och slängt mig framför tvn för att kolla det sista på idol.

vem hejjar ni på?


Jag hejjar nog på Tove och Karolina.

Go GIRLS!

rubriken står här

Är hemma nu, kollade precis på en av favoritserierna (heroes).
Skriver mera sen men nu ska jag fixa middag :)

 



Dagens dresscode med klassen ;) vi körde med svartvitt med röda läppar :)


RSS 2.0